Porvoon Vaihtokaluste: sisustusratkaisut kotiin

Porvoon Vaihtokalusteen historia ja taustat

Porvoon Vaihtokaluste on porvoolainen perheyritys, joka on toiminut huonekalujen vähittäiskaupan alalla jo vuodesta 1975. Yrityksen perustajat, Raimo ja Aila Saranpää, aloittivat toimintansa pienestä myymälästä, mutta vuosien varrella yritys on kasvanut ja kehittynyt merkittäväksi toimijaksi alallaan. Sukupolvenvaihdos tapahtui vuonna 2009, jolloin Raimon ja Ailan tytär Elina Tuominen ja hänen miehensä Kari Tuominen ottivat vetovastuun yrityksestä.

Yrityksen pitkä historia ja perheyrityksen arvot näkyvät edelleen toiminnassamme. Meillä on vahva sitoutuminen asiakaspalveluun ja laadukkaisiin sisustusratkaisuihin. Myymälässämme työskentelee kokeneita huonekalualan ammattilaisia, jotka auttavat asiakkaita löytämään juuri heidän tarpeisiinsa sopivat kalusteet. Tarjoamme myös kotiinkuljetuksen, kokoamispalvelun sekä vanhojen kalusteiden poisviennin ja kierrätyksen, mikä tekee sisustamisesta entistä helpompaa ja vaivattomampaa.

Miten Porvoon Vaihtokaluste voi auttaa sinua sisustamisessa

Sisustaminen voi olla haastavaa, mutta me olemme täällä auttamassa sinua löytämään parhaat sisustusratkaisut kotiin. Meidän laajasta valikoimastamme löydät kaiken tarvittavan, olipa kyseessä sitten sohvaryhmät, sängyt, ruokailuryhmät, matot, valaisimet tai hyllystöt. Meidän asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan oikeat kalusteet ja niiden sijoittelun, jotta kotisi olisi mahdollisimman viihtyisä ja toimiva.

Kun suunnittelet kotisi sisustusta, on tärkeää ottaa huomioon tilan käyttötarkoitus ja asukkaiden tarpeet. Meidän asiantuntijamme voivat auttaa sinua valitsemaan oikean tyylin, värimaailman ja materiaalit, jotka sopivat juuri sinun kotiisi. Tarjoamme myös henkilökohtaista neuvontaa ja suunnittelupalveluja, jotta voit olla varma, että valitsemasi kalusteet ovat juuri oikeat.

Porvoon Vaihtokaluste tarjoaa monipuolisia sisustusratkaisuja, jotka sopivat erilaisiin koteihin ja elämäntilanteisiin. Meidän tavoitteemme on auttaa sinua luomaan koti, jossa viihdyt ja joka vastaa tarpeitasi. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua löytämään parhaat kalusteet ja sisustusratkaisut kotiin.

Meidän palveluihimme kuuluu myös kotiinkuljetus ja kokoamispalvelu, joten sinun ei tarvitse huolehtia raskaiden kalusteiden kuljettamisesta tai kokoamisesta. Voit keskittyä nauttimaan uudesta sisustuksestasi ja jättää raskaat työt meidän huoleksemme. Lisäksi tarjoamme vanhojen kalusteiden poisviennin ja kierrätyksen, mikä tekee sisustamisesta entistä helpompaa ja ympäristöystävällisempää.

Porvoon Vaihtokaluste on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen laadukkaita ja kestäviä kalusteita, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Meidän valikoimastamme löydät kalusteet, jotka sopivat niin moderniin kuin perinteiseenkin sisustustyyliin. Tule tutustumaan myymäläämme ja löydä juuri sinun kotiisi sopivat sisustusratkaisut.

Aiheeseen liittyvät artikkelit