Sisusta kotisi Porvoon vaihtokalusteella

Porvoon vaihtokalusteen historia ja tausta

Porvoon Vaihtokaluste on ollut osa porvoolaista kotisisustusta jo vuosikymmenten ajan. Yrityksen juuret ulottuvat vuoteen 1975, jolloin Raimo ja Aila Saranpää perustivat yrityksen. Heidän intohimonsa huonekaluihin ja designtuotteisiin loi vankan pohjan yrityksen toiminnalle. Tämä perheyritys on sittemmin siirtynyt seuraavalle sukupolvelle, kun Elina ja Kari Tuominen ottivat vetovastuun vuonna 2009.

Yrityksen pitkä historia ja kokemus näkyvät sen laajassa valikoimassa ja asiantuntevassa palvelussa. Meidän myymälästämme löydät monipuolisen valikoiman huonekaluja, jotka sopivat erilaisiin sisustustyyleihin ja tarpeisiin. Olipa kyseessä moderni tai perinteinen sisustus, meiltä löydät varmasti sopivat vaihtokalusteet.

Porvoon Vaihtokaluste on tunnettu laadukkaista ja kestävistä huonekaluistaan. Meidän valikoimamme kattaa kaiken sohvista ja sängyistä ruokailuryhmiin ja valaisimiin. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme kotiinkuljetuksen, kokoamispalvelun sekä vanhojen kalusteiden poisviennin ja kierrätyksen. Tämä tekee kotisisustuksesta helppoa ja vaivatonta.

Meidän asiantunteva henkilökuntamme on aina valmis auttamaan sinua löytämään juuri oikeat huonekalut kotiisi. Olipa kyseessä värimaailman, tyylin tai materiaalien valinta, me olemme täällä sinua varten. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja anna meidän auttaa sinua luomaan unelmiesi koti.

Sisustusvinkit vaihtokalusteilla

Vaihtokalusteet tarjoavat monia mahdollisuuksia kotisisustukseen. Ne ovat erinomainen tapa tuoda uutta ilmettä kotiin ilman suuria investointeja. Tässä muutamia vinkkejä, kuinka voit hyödyntää vaihtokalusteita sisustuksessa:

  • Yhdistä vanhaa ja uutta: Vaihtokalusteet voivat tuoda mielenkiintoista kontrastia moderniin sisustukseen. Yhdistä esimerkiksi vanha puinen ruokapöytä moderneihin tuoleihin.
  • Korosta yksityiskohtia: Vaihtokalusteet, kuten antiikkiset lipastot tai kauniisti patinoituneet hyllyt, voivat toimia katseenvangitsijoina huoneessa.
  • Monikäyttöisyys: Monet vaihtokalusteet ovat monikäyttöisiä. Esimerkiksi vanha arkku voi toimia sekä säilytystilana että sohvapöytänä.

Kun valitset vaihtokalusteita, on tärkeää ottaa huomioon huoneen koko ja mittasuhteet. Suuret huonekalut voivat tehdä pienestä tilasta ahtaan tuntuisen, kun taas pienet kalusteet voivat hukkua suureen tilaan. Mittaa huoneesi tarkasti ja suunnittele kalusteiden sijoittelu etukäteen.

Värien ja materiaalien valinta on myös tärkeä osa sisustusta. Vaihtokalusteet voivat tuoda lämpöä ja kodikkuutta tilaan. Esimerkiksi puun luonnolliset sävyt ja tekstuurit luovat miellyttävän ja rauhallisen ilmapiirin. Yhdistä erilaisia materiaaleja, kuten puuta, metallia ja tekstiilejä, luodaksesi mielenkiintoisia kontrasteja.

Porvoon Vaihtokaluste tarjoaa laajan valikoiman designtuotteita, jotka sopivat erilaisiin sisustustyyleihin. Meidän asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri oikeat huonekalut ja designtuotteet kotiisi. Tule tutustumaan valikoimaamme ja inspiroidu uusista sisustusideoista.

Yhteenvetona voidaan todeta, että vaihtokalusteet ovat erinomainen tapa tuoda uutta ilmettä kotiin. Ne ovat monikäyttöisiä, kestäviä ja kauniita. Porvoon Vaihtokaluste auttaa sinua löytämään juuri oikeat huonekalut ja designtuotteet, jotka tekevät kodistasi viihtyisän ja tyylikkään.

Aiheeseen liittyvät artikkelit