Huonekaluliike Porvoossa: perheyrityksen palvelut

Perheyrityksen historia ja arvot

Porvoon Vaihtokaluste on yksi tunnetuimmista huonekaluliikkeistä Porvoossa. Yrityksemme juuret ulottuvat vuoteen 1975, jolloin perustajamme Raimo ja Aila Saranpää aloittivat huonekalukaupan. Heidän intohimonsa ja sitoutumisensa alaan loivat vankan pohjan, jolle olemme voineet rakentaa menestyksekkään liiketoiminnan.

Vuonna 2009 tapahtui sukupolvenvaihdos, kun Raimon ja Ailan tytär Elina Tuominen ja hänen miehensä Kari Tuominen ottivat yrityksen ohjat käsiinsä. Tämä perheyritys on säilyttänyt alkuperäiset arvonsa, kuten asiakaspalvelun korkean tason ja laadukkaiden huonekalujen tarjoamisen. Meille on tärkeää, että jokainen asiakas tuntee olonsa tervetulleeksi ja saa henkilökohtaista palvelua.

Arvomme perustuvat luotettavuuteen, asiakaslähtöisyyteen ja kestävään kehitykseen. Pyrimme tarjoamaan huonekaluja, jotka kestävät aikaa ja käyttöä, ja samalla huomioimme ympäristöystävällisyyden. Tämä näkyy esimerkiksi kierrätyspalveluissamme, joissa vanhat kalusteet viedään pois ja kierrätetään asianmukaisesti.

Asiakkaiden kokemukset ja palvelut

Asiakaspalvelu on meille sydämen asia. Huonekaluliikkeet Porvoossa kilpailevat asiakkaiden huomiosta, mutta me erotumme joukosta henkilökohtaisella ja asiantuntevalla palvelullamme. Asiakkaamme arvostavat erityisesti sitä, että he saavat meiltä apua huonekalujen valinnassa, sijoittelussa ja jopa värimaailman ja tyylin valitsemisessa.

Monet asiakkaamme ovat kertoneet, kuinka he ovat löytäneet juuri oikeat huonekalut kotiinsa meidän avullamme. Meidän pitkäaikaiset huonekalualan ammattilaisemme ovat aina valmiina auttamaan ja neuvomaan. Lisäksi tarjoamme kotiinkuljetuksen, kokoamispalvelun sekä vanhojen kalusteiden poisviennin ja kierrätyksen, mikä tekee ostokokemuksesta vaivattoman ja miellyttävän. Palvelumme eivät rajoitu pelkästään myymälässä asiointiin. Meillä on myös verkkokauppa, josta asiakkaat voivat tilata huonekaluja suoraan kotiinsa.

Asiakkaiden kokemukset ovat meille tärkeitä, ja otamme palautteen aina vakavasti. Tämä auttaa meitä kehittämään palveluitamme ja varmistamaan, että jokainen asiakas on tyytyväinen. Meille on kunnia-asia, että asiakkaamme palaavat luoksemme uudelleen ja suosittelevat meitä ystävilleen ja perheelleen.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit