Porvoon Vaihtokaluste – huonekaluja vuodesta 1975

Perheyrityksen pitkä historia

Porvoon Vaihtokaluste on ollut osa porvoolaisten arkea jo vuodesta 1975. Yrityksen perustajat, Raimo ja Aila Saranpää, aloittivat huonekalukaupan, joka on vuosikymmenten aikana kasvanut ja kehittynyt. Heidän työnsä loi vankan pohjan, jolle yritys on rakentanut menestyksensä.

Vuonna 2009 tapahtui sukupolvenvaihdos, kun Raimon ja Ailan tytär Elina Tuominen ja hänen miehensä Kari Tuominen ottivat vetovastuun yrityksestä. Tämä perheyrityksen jatkumo on taannut sen, että Porvoon Vaihtokaluste on säilyttänyt perinteensä ja samalla uudistunut vastaamaan nykypäivän tarpeita.

Laaja valikoima huonekaluja

Meiltä löydät laajan valikoiman huonekaluja, jotka sopivat jokaiseen kotiin ja makuun. Myymälässämme on esillä muun muassa sohvaryhmiä, sänkyjä, ruokailuryhmiä, mattoja, valaisimia ja hyllystöjä. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia sisustusratkaisuja, jotka ovat sekä pitkäikäisiä että kohtuuhintaisia.

Valikoimamme kattaa niin modernit kuin klassisetkin tyylit, ja autamme mielellämme sopivien huonekalujen valinnassa. Olipa kyseessä sitten olohuoneen uudistus tai makuuhuoneen sisustus, meiltä löydät varmasti juuri sinulle sopivat kalusteet.

Asiantunteva palvelu

Asiakaspalvelumme on meille ensisijaisen tärkeää. Myymälässämme sinua palvelevat kokeneet huonekalualan ammattilaiset, kuten Pekka Tuupanen, Joni Tuominen ja Jukka Monthan. Heidän asiantuntemuksensa ja pitkäaikainen kokemuksensa takaavat, että saat parasta mahdollista palvelua ja neuvontaa.

Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme kotiinkuljetuksen, kokoamispalvelun sekä vanhojen kalusteiden poisviennin ja kierrätyksen. Näin varmistamme, että huonekalujen hankinta on sinulle mahdollisimman vaivatonta ja helppoa.

Yhteydenotto ja lisätiedot

Olemme aina valmiita auttamaan sinua sopivien huonekalujen valinnassa ja niiden sijoittelussa. Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai vierailla myymälässämme. Meiltä saat asiantuntevaa apua myös värimaailman, oikean tyylin ja materiaalien valitsemisessa.

Toivomme, että löydät meiltä pitkäikäisiä ja kohtuuhintaisia sisustusratkaisuja, jotka tekevät kodistasi viihtyisän ja toimivan. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme ja hyödyntämään asiantuntevaa palveluamme!

Aiheeseen liittyvät artikkelit